Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sous vide – en genial måde at lave mad på – og hvad har det med farmaci at gøre?

30. March 2017 @ 18:30 - 21:00

Sous vide er en fascinerende og sikker vej til perfekt tilberedt kød, sk, grøntsager og frugt. Det er en af tidens – med god grund – mest omtalte køkkenteknikker, og efter denne aften vil både din hjerne og mave vide hvorfor.

Kom derfor og få lidt til både forstand og sanser på denne aften!

Karsten Tanggård og Niels Mørk vil fortælle og vise, hvad sous vide er – og vil nørde lidt i hvad der rent kemisk sker, når man anveder sous vide. Karsten Tanggaard er amatørkok og madnørd med en hang til at måle og veje alting. Har skrevet bogen “Sous vide i dit eget køkken” som udkommer på Lindhardt og Ringhof 1. juni 2017. Niels Mørk er farmaceut, glad for mad – og køkkenudstyr!

Før og efter vil der være smagsprøver og rig lejlighed til at spørge og diskutere.

Arrangementet afholdes umiddelbart efter Selskabets generalforsamling, som afholdes kl. 17-18

Af hensyn til forplejningen er tilmelding nødvendig. Tilmelding sker på www. farmaceutisk-selskab.dk/kontakt senest 15. marts 2017. Skriv “Sous vide” i emnefeltet.

Se invitation: her

Tilmelding

 

Details

Date:
30. March 2017
Time:
18:30 - 21:00
Event Category:

Venue

PharmaDanmark
Rygårds Allé 1
Hellerup, 2900 Denmark
+ Google Map

Details

Date:
30. March 2017
Time:
18:30 - 21:00
Event Category:

Venue

PharmaDanmark
Rygårds Allé 1
Hellerup, 2900 Denmark
+ Google Map